DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Płatki jęczmienne na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, twarożek 80g, papryka świeża 60g, herbata zielona 250ml, jabłko 1 szt.

 

DIETA LEKKOSTRAWNA  – śniadanie.
Płatki jęczmienne na mleku 300ml, chleb pszenny 100g, masło 10g, twarożek 80g, pomidor 60g, herbata zielona 250ml, jabłko 1 szt.

 

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa brokułowa z makaronem 400ml, pulpet z miruny 120g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, warzywa po grecku 150g, woda 250ml.

 

WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa brokułowa z makaronem 400ml, leczo wegetariańskie z tofu 225g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, warzywa po grecku 150g, woda 250ml.