DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Zacierka na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, pasztet wieprzowy z żurawiną 80g, ogórek świeży 60g, herbata naturalna 250ml, pomarańcza 1 szt.

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Zacierka na mleku 300ml, chleb pszenny 100g, masło 10g, twarożek z natką pietruszki 80g, mix sałat 20g, herbata naturalna 250ml, pomarańcza 1 szt.

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa kalafiorowa z ziemniakami 400ml, gulasz z ciecierzycą, pieczarkami, papryką i cukinią 225g, ryż biały 200g, sałata z kefirem 60g, woda 250ml.

 

DIETA NISKI IG – obiad.
Zupa kalafiorowa z ziemniakami 400ml, gulasz z ciecierzycą, pieczarkami, papryką i cukinią 225g, ryż brązowy 200g, sałata z kefirem 60g, woda 250ml.