DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Kefir 2%tł. 150g, chleb oliwski 100g, masło 10g, hummus paprykowy 80g, pomidor 60g, herbata naturalna 250ml, jabłko 1 szt.

 

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Kefir 2%tł. 150g, chleb pszenny 100g, masło 10g, pasta z kurczaka 80g, pasta warzywna z cukinii i marchewki 60g, herbata naturalna 250ml, jabłko 1 szt.

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa szpinakowa z ziemniakami 400ml, udziec z kurczaka wolno gotowany z ziołami 120g, sos pomidorowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, kalafior gotowany 150g, woda 250ml.

 

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa szpinakowa z ziemniakami 400ml, makaron spaghetti 200g, sos a’la boloński z zieloną soczewicą 180g, kalafior gotowany 150g, woda 250ml.