DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Kefir 2%tł. 150g, chleb oliwski 100g, masło 10g, hummus paprykowy 80g, pomidor 60g, herbata naturalna 250ml, banan 1 szt.

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Kefir 2%tł. 150g, chleb pszenny 100g, masło 10g, pasta z kurczaka 80g, pomidor 60g, herbata naturalna 250ml, banan 1 szt.

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa szpinakowa z ziemniakami 400ml, udziec z kurczaka wolno gotowany z ziołami 120g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, sos pomidorowy 100g, fasolka szparagowa 150g, woda 250ml.

 

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa szpinakowa z ziemniakami 400ml, sos a’la boloński z zieloną soczewicą 180g, makaron spaghetti 200g, fasolka szparagowa 150g, woda 250ml.