
DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Płatki pszenne na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, twarożek brzoskwiniowy 80g, marchew talarki 60g, herbata zielona 250ml, banan 1 szt.

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Płatki pszenne na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, twarożek brzoskwiniowy 80g, sałata 20g, herbata zielona 250ml, banan 1 szt.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa ryżowa 400ml, morszczuk na parze 120g, sos chrzanowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z czerwonej kapusty 150g, woda 250ml.

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa ryżowa 400ml, burger warzywny z zielonego groszku 100g, sos koperkowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z czerwonej kapusty 150g, woda 250ml.