DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Kefir 2% tł., chleb oliwski 100g, masło 10g, serek ziarnisty 150g, pasta z groszku zielonego 60g, herbata miętowa 250ml, nektarynka 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, masło 10g, pasztet z fasoli 80g, papryka świeża 60g, herbata miętowa 250ml, surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy 150g.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Krupnik jęczmienny 400ml, polędwiczka z kurczaka na parze 120g, sos brokułowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z selera z rodzynkami 150g, woda 250ml.

 

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Krupnik jęczmienny 400ml, burger z soczewicy pieczony 100g, salsa pomidorowa 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z selera z rodzynkami 150g, woda 250ml.