DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Kefir 2% tł. 150g, chleb oliwski 100g, masło 10g, pasztet z fasoli 80g, papryka świeża 60g, herbata miętowa 250ml, jabłko 1 szt.

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Kefir 2% tł. 150g, chleb pszenny 100g, masło 10g, serek ziarnisty 150g, pasta z groszku zielonego 60g, jabłko 1 szt.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa krupnik jęczmienny 400ml, polędwiczka z kurczaka na parze 120g, sos brokułowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z selera z rodzynkami 150g, woda 250ml.

DIETA LEKKOSTRAWNA – obiad.
Zupa krupnik jęczmienny 400ml, polędwiczka z kurczaka na parze 120g, sos brokułowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, marchew mini gotowana 150g, woda 250ml.