
DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Kasza kukurydziana na mleku 300ml, masło 10g, chleb oliwski 100g, sałatka makaronowa z warzywami i szynką 150g, herbata owocowa 250ml, pomarańcza 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, sałatka z makaronu pełnoziarnistego z wędliną drobiowo-wieprzową i brokułem 150g, herbata owocowa 250ml, pomarańcza 1 szt, pestki dyni 10g.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa koperkowa z ryżem 400ml, pulpet z kurczaka 120g, sos pieczarkowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z młodej kapusty 150g, woda 250ml.

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa koperkowa z ziemniakami 400ml, papryka faszerowana z ryżem i warzywami 300g, bukiet warzyw gotowanych 150g, woda 250ml.