DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Owsianka z jabłkiem i cynamonem 300g, chleb oliwski 100g, masło 10g, pasta jajeczno-brokułowa 80g, sałata lodowa z pomidorami 60g, herbata naturalna 250ml, jabłko 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, pasta jajeczno-brokułowa 80g, sałata lodowa z pomidorami 60g, herbata naturalna 250ml.

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Barszcz czerwony z ziemniakami 400ml, pyzy z truskawami 300g, dip jogurtowy naturalny 100g, surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy 150g, woda 250ml.

DIETA O NISKIM INDEKSIE GLIKEMICZNYM– obiad.
Barszcz czerwony z ziemniakami 400ml, potrawka z kurczaka 225g, makaron pełnoziarnisty świderki 200g, surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy 150g, woda 250ml.