
DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Makaron na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło porcjowane 10g, mix sałat 35g, pasztet wieprzowy z warzywami 80g, herbata naturalna 250ml, pomarańcza 1szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło porcjowane 10g, mix sałat 35g, pasztet wieprzowy z warzywami 80g, herbata naturalna 250ml, kanapka z szynką, sałata zielona 20g.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Żurek z ziemniakami 400g, filet z kurczaka pieczony w ziołach 120g, sos pietruszkowy 100g, kasza jęczmienna 200g, fasolka szparagowa żółta 150g, woda 250ml.

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa kalafiorowa z ziemniakami 400g, pyzy z truskawkami 250g, dip jogurtowo-śmietanowy z wanilią 100g, surówka z marchwi, jabłka i pomarańczy 150g, woda 250ml.