DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Płatki owsiane na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, szynka piastowska 40g, pomidor 60g, herbata miętowa 250ml, jabłko 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, szynka piastowska 40g, pomidor 60g, herbata miętowa 250ml, kefir 2%tł. 150g, jabłko 1 szt.

 

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa wielowarzywna z zacierką 400ml, kotlet schabowy panierowany 120g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, mizeria 150g, woda 250ml.

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa wielowarzywna z zacierką 400ml, fasolka po bretońsku wegetariańska 225g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, mizeria 150g, woda 250ml.