DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Płatki jęczmienne na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, szynkowa dębowa drobiowa 20g, jajko gotowane 1 szt., rzodkiewka szatkowana z jogurtem i szczypiorkiem 60g, herbata owocowa 250ml, banan 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.

chleb graham 100g, masło 10g, szynkowa dębowa drobiowa 20g, jajko gotowane 1 szt., rzodkiewka szatkowana z jogurtem i szczypiorkiem 60g, herbata owocowa 250ml, serek homogenizowany naturalny 150g, kiwi 1 szt.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa grochowa z ziemniakami 400ml, burger z buraka z serem mozzarella 100g, sos brokułowy 100g, ryż brązowy 200g, surówka z marchwi i selera 150g, woda 250ml.

DIETA NISKI IG – obiad.

Zupa ziemniaczana 400ml, zrazik drobiowy z kurczaka pieczony 120g, sos brokułowy 100g, ryż brązowy 200g, surówka z marchwi i selera 150g, woda 250ml.