DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Płatki owsiane na mleku 300ml, chleb oliwski 100g, masło 10g, twarożek brzoskwiniowy 80g, marchew talarki 60g, herbata zielona 250ml, banan 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, twarożek 80g, rzodkiew biała 60g, marchew talarki 60g, herbata zielona 250ml, jogurt naturalny 100g, banan 1 szt.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa brokułowa z makaronem 400ml, morszczuk pieczony w posypce paprykowo-ziołowej 120g, sos chrzanowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z kapusty kiszonej z ogórkiem i jabłkiem 150g, woda 250ml.

 

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.

Zupa brokułowa z makaronem 400ml, burger warzywny z zielonego groszku 100g, sos chrzanowy 100g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, surówka z kapusty kiszonej z ogórkiem i jabłkiem 150g, woda 250ml.