
DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Jogurt naturalny 2,5%tł., chleb oliwski 100g, masło 10g, twarożek różany 80g, sałata lodowa z pomidorem i olejem 60g, herbata naturalna 250ml, banan 1 szt.

DIETA NISKI IG – śniadanie.
Chleb graham 100g, masło 10g, twarożek 80g, sałata lodowa z pomidorem i olejem 60g, herbata naturalna 250ml, kanapka z serkiem śniadaniowym 1 szt, papryka świeża 60g.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami 400ml, udziec z kurczaka wolno gotowany w glazurze miodowej 120g, ziemniaki gotowane z koperkiem 250g, sałata zielona z kefirem 60g, woda 250ml.

DIETA WEGETARIAŃSKA – obiad.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami 400ml, pyzy z truskawkami 250g, dip jogurtowo-śmietanowy z wanilią 100, surówka z marchwi 60g, woda 250ml.