
DIETA PODSTAWOWA – śniadanie.
Zacierka na mleku 300ml, masło porcjowane 10g, pasztet wieprzowy z żurawiną 80g, ogórek świeży 60g, herbata naturalna 250ml, pomarańcza 1szt.

DIETA LEKKOSTRAWNA – śniadanie.
Zacierka na mleku 300ml, masło porcjowane 10g, twarożek z natką pietruszki 80g, mxix sałat 20g, herbata naturalna 250ml, pomarańcza 1szt.

DIETA PODSTAWOWA – obiad.
Zupa brokułowa z makaronem 400ml, gulasz z ciecierzycą, pieczarkami, papryką i cukinią 225g, ryż biały 200g, fasolka szparagowa żółta 150g, woda 250ml.

DIETA NISKI IG – obiad.
Zupa brokułowa z makaronem 400ml, sos jarzynowo-drobiowy 225g, ryż biały 200g, fasolka szparagowa 150g, woda 250ml.